• nadons
  • deportistes
  • familia
  • nen
  • vitalitat
  • oficinistes
  • prevencio

L'ajust Quiropràctic

El quiropràctic corregeix les subluxacions vertebrals mitjançant els ajustos quiropràctics.

Els ajustos quiropràctics consisteixen en l’aplicació específica de forces suaus sobre la columna vertebral, permetent al cos recuperar i millorar la seva qualitat de vida.

Es realitza generalment amb les mans, encara que a vegades el quiropràctic pot utilitzar aparells com l’activador neurològic, amb el que imprimeix una determinada pressió i un angle de rotació precís sobre la vertebra afectada per aconseguir la seva correcta posició.

Hi ha més de 150 tècniques quiropràctiques diferents, depenent de la persona, de la seva edat, del seu problema i dels resultats de l’examen que es realitza. Això inclou a nadons, persones d’edat avançada, embarassades,etc.

 

 

La cura quiropràctica no és agressiva i deixa sempre obert el camí per el ús posterior de qualsevol altra especialitat sanitària o teràpia natural.

L'ajust quiropràctic permet què el sistema nerviós treballi a un nivell òptim. Un cop els ajustos han reduït les subluxacions vertebrals, els impulsos nerviosos es transmeten de forma correcta i arriben a cada part del cos que, gràcies a la informació rebuda, funcionarà de forma òptima en el seu màxim potencial.

 Si durant el reconeixement trobem alguna alteració que no pertany al camp de la Quiropràctica, et recomanarem la visita a un altre especialista.

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.