• vitalitat
  • deportistes
  • nen
  • nadons
  • familia
  • oficinistes
  • prevencio

Tercera edat i Quiropràctica

Per els que no volen resignar-se a veure disminuïda la seva qualitat de vida amb el pas del temps i volen afegir no només més anys de  vida sino també més vida als seus anys, la quiropràctica pot donar-lis aquest recolzament que busquen.

Aquesta edat, el cos es fa més delicat i amb un metabolisme general més lent i fràgil. Un esquelet  més endeble, tolera pitjor que un adult més jove l’agressivitat dels fàrmacs i de la cirurgia. Necessita un enfocament més conservador, sense efectes secundaris, que respeta la fisiologia natural en lloc d’alterar-la, que s’adapta a les necessitats individuals de cada persona, com només la quiropràctica pot oferir a un pacient.

“Invertir en el nostre futur significa gaudir de una tercera edat més activa i saludable”

 

Al actuar alliberant el sistema nerviós de les interferències que poden produir-se per causes mecàniques en la columna vertebral, la quiropràctica no ajuda només a la recuperació de les funcions locomotores, més mobilitat, sino que pot ajudar al organisme de la persona gran a tornar a un millor nivell de vitalitat i de salut en general.

Beneficia a problemes de osteporosis, artrosis, artritis, sedentarisme, sobrepès, etc. El major benefici en els ajusts quiropràctics  són a conseqüència de la cura quiropràctica de manteniment a llarg termini: una vida previa de revisions i ajusts periòdics és la millor preparació per una tercera edat plena i activa. La quiropràctica dona la oportunitat a que les persones grans no renunciin a mantenir la seva activitat i puguin seguir gaudint de la vida quotidiana  millorant l’autonomia.

Molta gent sòl associar la quiropràctica com una tècnica agressiva per a les persones grans però es just el contrari. La quiropràctica té un enfocament més conservador que altres tractaments amb medicació o la cirugia, i a més sense efectes secundaris. La cura quiropràctica respecta la fisiologia natural, adaptan-se a les necessitats individuals de cada persona.

BENEFICIS DE LA QUIROPRÀCTICA A PERSONES D'EDAT AVANÇADA :

1. Més mobilitat i flexibilitat.

2. Millor equilibri i coordinació.

3. Menys caigudes.

4. Menor degeneració articular.

5. Menys hospitalitzacions.

6. Menys ingesta de fàrmacs.

 

 

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.