• nen
  • vitalitat
  • deportistes
  • oficinistes
  • prevencio
  • nadons
  • familia

Primera visita

Benvinguts al Centre Quiropràctic Andorra. Vostè és a l’avantguarda de la cura de la seva salut i benestar.

 Consisteix en els següents procediments: 

 1) Historial de qualitat de vida.

L’historial té com a finalitat descobrir quines patologies té o ha tingut, així com els traumes i tractaments que hagi rebut,  cóm és el seu estil de vida i quins són els objectius que voldria assolir amb la quiropràctica. 

Recomanem aportar radiografies o altres proves que consideri  rellevants.

2) Palpació quiropràctica.

El doctor en quiropràctica li realitzarà un examen exhaustiu de la seva columna vertebral mitjançant la palpació ossea, muscular, el anàlisis del moviment i la posició de la seva columna. Serveix per a detectar les subluxacions vertebrals de la columna i altres disfuncions que poden empitjorar la seva qualitat de vida.

3) Anàlisis postural 

Mitjançant les proves específiques podrem detectar la posició de la seva columna i extremitats,  l’equilibri i el repartiment del pes, així com l’estat tensional de les diferents vèrtebres de la seva columna. 

4)Informe

A partir de la informació rebuda en els passos anteriors prepararem un informe de diagnòstic quiropràctic personalitzat de cara a avaluar el programa específic de tractament quiropràctic recomanat per cada cas, així com les pautes a seguir durant aquest procés. 

 5) Ajust

Un cop fet el reconeixement preceptiu el Doctor en Quiropràctica realitza un primer ajust quiropràctic amb les tècniques adequades a cada cas, per tal que pugui conèixer el procediment i començar el camí per a la millora de la salut.

 

 

 

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.