• vitalitat
  • nadons
  • deportistes
  • prevencio
  • familia
  • nen
  • oficinistes

Esport i Quiropràctica

Les persones que practiquen esport saben que el seu cos ha d’estar en les millors condicions possibles per que pugui funcionar al 100% del seu potencial.

Per un altra banda, les diferents disciplines esportives, sotmeten a la nostra columna vertebral a un esforç extra, per això ens hem d’assegurar de cuidar-la al màxim si volem estar segurs de que funciona correctament i per prevenir possibles lesions.

Des de fa dècades els esportistes professionals que resideixen en països on la quiropràctica és més coneguda acostumen a estar sota cura quiropràctica tant al llarg de la seva vida realitzant un manteniment regular, com durant les competicions, on solen anar acompanyats per el quiropràctic de l’equip i s’ajusten abans i desprès de competir.

Molts esportistes d’elit individuals com Usain Bolt, Lance Armstrong, Lleyton Hewitt, Tiger Woods, són algun exemple, han integrat des de fa temps la quiropràctica en la cura de la seva salut i preparació física rutinària. Pel que fa a esportistes d’equip futbolistes com Carles Puyol, jugadors de Basket com Michael Jordan, en son algun exemple.

 

 

Els ajustos quiropràctics que es realitzen específicament a cada persona, esportista o no, tenen com a objectiu reduir les interferències en el sistema nerviós.

Les subluxacions  causen lesions esportives, tant a nivell vertebral com de les articulacions i les extremitats. Amb l’acumulació d’aquestes lesions en el temps, es produeix una disminució progressiva del rendiment físic de l’esportista.

Existeixen nombrosos estudis científics que corroboren que els esportistes sotmesos a la cura quiropràctica regular tenen més força i potència muscular, augmenten l’agilitat i l’equilibri, milloren els reflexes, tenen més capacitat pulmonar, milloren les funcions cardi-respiratòries, disminueixen el pols cardíac en descans i durant l’exercici, es recuperen millor i més ràpid de les lesions, es lesionen menys.

 

“ Millor potencial físic i mental, prevenció de lesions i millor recuperació ”

  Alguns dels beneficis són:  

·         Més potencial físic i mental

·         Millora de la postura

·         Més angle de moviment

·         Una major flexibilitat

·         Menor risc de lesions

·         Migranyes i mal de cap reduïts

·         Ajuda a la recuperació desprès de lesions esportives

·         Augment de la circulació sanguínia i el flux d’oxigen en el cos

·         Reducció del dolor en las articulacions

·         Més reflexes i concentració

·         Reducció de l’estrès

·         Enforteix el sistema immunològic.                              La quiropràctica  protagonista en els últims Jocs Olimpics

 

                                                                                                                                    

 

 

 

                                                                                                   

                 

 

 

                                                                                                                  

 

 

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.