• oficinistes
  • deportistes
  • nadons
  • nen
  • prevencio
  • familia
  • vitalitat

Que és la Quiropràctica?

La Quiropràctica és la professió sanitària natural més difosa al món. Una ciència amb més de 100 anys d’història. La seva eficàcia per prevenir i corregir les alteracions biomecàniques i estructurals de la columna vertebral fa que de cada dia sigui més utilitzada i coneguda. És la tercera especialitat sanitària amb més especialistes després de la medicina general i la odontologia.

La Quiropràctica és una professió sanitària reconeguda per l'Organització Mundial de la Salut. Segons la pròpia definició de l'OMS, és la branca de les ciències de la salut que s'ocupa del diagnòstic, el tractament i la prevenció de trastorns mecànics del sistema neuro-múscul-esquelètic i dels efectes d'aquests trastorns sobre el funcionament del sistema nerviós i la salut en general.

La formació d’un Doctor en Quiropràctica és universitària i té una durada mínima de  6 anys  i mes de 5.500 hores lectives incloent pràctiques clíniques. La practiquen uns 100.000 quiropràctics en tot el món.

 

Es basa en tècniques manuals, incloent ajustos articulars i centrant-se principalment en les subluxacions.

Els quiropràctics titulats són els únics professionals qualificats per localitzar i reduir subluxacions vertebrals.

El seu objectiu és eliminar les interferències que les  subluxacions  produeixen en el  sistema nerviós per tal d’optimitzar la nostra qualitat de vida, tornant al sistema nerviós el seu equilibri i funcionament òptim: aconseguir el màxim potencial de la intel·ligència innata que té el cos: la seva sabiduría interna. 

 

" La quiropràctica és la professió de la salut que té cura del sistema nerviós, un sistema nerviós deficient perjudica la salut física, orgànica i mental "

 

" La quiropràctica és reconeguda com un dels tractaments més segurs, conservadors i no invasius per la columna "

   OMS ( Organització Mundial de la Salut)

 

" Existeix una gran diferència entre tractar un efecte i ajustar la causa "  B.J.Palmer

 

 

 

 

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.