• prevencio
  • nen
  • deportistes
  • nadons
  • vitalitat
  • oficinistes
  • familia

Accidents i Quiropràctica

"El 85% D'ACCIDENTS D'AUTOMÒBIL ALS EEUU SON ATESOS PER UN METGE QUIROPRÀCTIC*".

*A Estats Units els quiropràctics son reconeguts com a metges, dintre de la medicina . 

     

Les lesions a la part cervical del coll causades per un moviment brusc cap endavant i desprès cap endarrere es conegut com el " latigazo cervical o fuetada cervical".
Els cops que passen en actes
 esportius , relliscades, caigudes o col·lisions d'automòbil poden tenir efectes danyi-us al coll i a l'esquena. 
Encara que l'automòbil no hagi rebut danys importants , els ocupants del vehicle poden patir danys a la seva part cervical.
Si és usat durant un temps, el collaret cervical pot provocar que els teixits de la zona es debilitin i així comporti allargar el temps de recuperació.
La inestabilitat resultant en la columna i altres teixits poden contribuir a mals de cap, mareig, visió borrosa, dolor als braços i espatlla, incapacitat per girar-se o poder flexionar la part baixa de l'esquena.
Degut a l'adaptació que sofreix el cos, el símptomes poden no 
aparèixer sinó fins setmanes o mesos mes tard.

Testimoni:
Tony Schumaker:
Pilot professional de "
dragsters", guanyador del campionat de 1999, al 2005 va tenir (amb 31 anys) un accident gairebé mortal a 482,8 Km/h. Va patir multitud de lesions (es va trencar la cama esquerra per 7 llocs, varies fractures...) i en recuperar-se de l'accident es va veure incapacitat per tornar a pilotar degut al seu malestar general: migranyes, mareigs, dolors cervicals i de columna.
Tony va començar tractament quiropràctic especialitzat en la columna cervical i al cap d'un mes, es va recuperar de les seves debilitats i va tornar a pilotar.

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.