• prevencio
  • familia
  • deportistes
  • nadons
  • oficinistes
  • vitalitat
  • nen

NOTICIES I EVENTS

 

Fusió de centres per al millor tractament al país 

 

Seguint el seu compromís de millora contínua, el Centre Quiropràctic Andorra, centre de referència a Andorra La Vella i el Centre Quiropràctic Holístic, referència a Escaldes-Engordany, han decidit unir esforços per a desenvolupar una quiropràctica de la màxima qualitat al Principat. Aprofitant les sinergies i experiència acumulada per ambdós centres, es complementa la marca Andorra en quiropràctica amb les habilitats d’especialistes en kiniesologia, quiropràctica i nutrició, per fer un tractament complet, integral, innovador, individualitzat i específic, amb un enfocament conservador que respecta la fisiologia natural i s’adapta a les necessitats de cada persona.

 

La unió de competències ve acompanyada de la incorporació de noves metodologies i tecnologies de diagnòstic i tractament de darrera generació inèdites al país, com són els sistemes MiltaLED, OligoSCAN i KINEOD.

 

 

 

 

 

 

 


 


 

CENTRE QUIROPRÀCTIC ANDORRA ET CONVIDA A LA CONFERÈNCIA GRATUÏTA "Benvinguts a la Quiropràctica"

Divendres, 27 Setembre a les 18:45h Centre de Congressos d'Andorra la Vella

 

DIES 27, 28 i 29 de Setembre 2013- Andorra la Vella

 El Centre Quiropràctic Andorra, membre fundador de la nova associació andorrana de quiropràctica, organitzarà el primer congrés de Quiropràctica al Principat, amb la participació de professionals quiropràctics de prestigi internacional.

 

Confirmar assistència o demanar informació a : Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 


 

 

Inauguració

El passat dia 10 de gener de 2013 va tenir lloc l' inauguració del nostre centre, agraïm la presencia i la bona rebuda dels assistents...

 

 


 

Notícies a la prensa del Centre 

Noticia del Diari Andorra del dia 14 de gener del 2013, que es fà ressó de l'obertura del primer centre quiropràctic al Principat.

    

 

Membre fundador de:

 

 

Carrer del Parnal, 4 - Edifici Prat de Casa, bloc C, planta baixa 2 – AD700 Escaldes-Engordany – Tl. (+376) 818 765 – Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 Copyright© Quiropráctica Andorra. Tots els drets són reservats.